På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Frukostmöten

Ludvika kommun anordnar frukostmöten där företagare, representanter för kommunen och andra organisationer möts och utbyter information.

Nästa frukostmöte

Fredagen den 1 juni klockan 07.30-09.00. Vi träffas sista gången innan sommaren i vackra Grangärde på Gästis, Gamla vägen 40 i Grangärde, för att lyssna på intressanta föredrag och få nya bekantskaper.

Program

 • På rätt väg! Såväl betygen från de företagare som haft ärenden hos kommunen som Svenskt Näringslivs undersökning om företagsklimatet visar förbättrade siffror samtidigt som en hel del återstår. Torleif Fallsdalen berättar mer.
 • Fåtöljen. Denna gång har vi tre spännande företagare att möta:
  - Kompressorteknik. Mattias Lindgren berättar om sitt företagande och en spännande idé inför framtiden.
  - Fyrklövern Assistans, Marie Lodin, nominerad som Årets Prestation i Ludvika, intervjuas om sin verksamhet och de utmaningar den innebär.
  - Skrädderi har vi tillgång till i Ludvika. Annika Wiktorsson berättar om sitt företag Peak Experience Skrädderi
 • Kultur- och fritidsförvaltningens verksamhet berör många av oss, men vad gör man egentligen? Detta och mer därtill svarar Peter Hoxell och Göran Gullbro på.
 • Sjukskrivningar är ett ämne som berör många och är förknippat med stora kostnader för både företag och samhälle. Erik Elzen berättar om rehabsamordning, ett sätt att bättre utnyttja resurser och minska kostnader.
 • Hela Sverige ska leva är namnet på ett EU-finansierat projekt i vår kommun. Pablo Ravanal berättar.

Anmäl dig till frukostmötet

OBS! Om du vill delta; anmäl dig till monica.naucler@ludvika.se, senast 3 dagar före.

Nyfiken på andra eller presentera ditt företag på ett frukostmöte?

Är det något speciellt företag som just Du är nyfiken på? Vill Du kanske presentera Ditt företag antingen som en en-minutare eller en längre presentation? Har du möjligen andra synpunkter på program och upplägg? Hör av dig till torleif.fallsdalen@ludvika.se

Skulle du vilja vara värd för ett möte och att det hålls hos företaget, så är det också möjligt. Det kan också naturligtvis hållas någon annanstans. Syftet är att mötesdeltagarna får en möjlighet att besöka och få information om ett företag på plats samtidigt som företaget presenterar sig för kollegor i kommunen.

Kommande frukostmöten under 2018 

 • 1 juni
 • 7 september
 • 5 oktober
 • 2 november
 • 7 december
Dela

Sidan senast uppdaterad: 2018-05-24

Kontakta oss
Telefon: 0240-860 00
Öppettider: 7:30-12:00, 13:00-16:15

T.f. Näringslivschef

Torleif ”Toffe” Fallsdalen
0240-860 33

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SSC3N1.sitevision-cloud.net · 25/05 13:00:39