På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Frukostmöten

Ludvika kommun anordnar frukostmöten där företagare, representanter för kommunen och andra organisationer möts och utbyter information.

Nästa frukostmöte

Fredag 5 oktober 07.30-09.00 på Kajkrogen.

Program

  • Aktualiteter. Erik Odens berättar tillsammans med Patricia Magnell, Samhällsbyggnadsförvaltningen kort om vad som är på gång i Ludvika.
  • VB Energi. VD Malin Wallenberg berättar om bolaget med tyngdpunkt på det omfattande arbete för en hållbar utveckling som bedrivs.
  • Energieffektivisering. Stora pengar finns att hämta hos Länsstyrelsen för olika energieffektiviserande åtgärder. Mikael Lundberg ger oss exempel och berättar mer.
  • Daladagen. Roger Hemming från Sparbankstiftelsen i Dalarna bjuder in till Daladagen den 29 oktober där man bl a kan lyssna på Jan Eliasson, Bo Ekman, Jens Spendrup och vår landshövding Ylva Thörn. Daladagen har det inspirerande temat ”Värdering, Världen och Entreprenörskap”. 
  • Ung Företagsamhet. Årets kull av UF-företag är i full gång. Carina Karlsson Flink, lärare på Högbergsskolan, ger oss en uppdatering. 

Anmäl dig till frukostmötet

Obligatorisk anmälan om deltagande senast två dagar innan mötet till monica.naucler@ludvika.se.

Nyfiken på andra eller presentera ditt företag på ett frukostmöte?

Är det något speciellt företag som just Du är nyfiken på? Vill Du kanske presentera Ditt företag antingen som en en-minutare eller en längre presentation? Har du möjligen andra synpunkter på program och upplägg? Hör av dig till torleif.fallsdalen@ludvika.se

Skulle du vilja vara värd för ett möte och att det hålls hos företaget, så är det också möjligt. Det kan också naturligtvis hållas någon annanstans. Syftet är att mötesdeltagarna får en möjlighet att besöka och få information om ett företag på plats samtidigt som företaget presenterar sig för kollegor i kommunen.

Kommande frukostmöten under 2018 

  • 5 oktober
  • 2 november
  • 7 december
Dela

Sidan senast uppdaterad: 2018-09-26

Kontakta oss
Telefon: 0240-860 00
Öppettider: 7:30-12:00, 13:00-16:15

Näringslivschef

Erik Odens
0240-862 52

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SPC3N2.sitevision-cloud.net · 16/10 16:46:57