Frukostmöten

Ludvika kommun anordnar frukostmöten där företagare, representanter för kommunen och andra organisationer möts och utbyter information.

Nästa frukostmöte

Vi träffas igen fredag 1  december klockan 07.30–09.00 på Restaurang Piren, Kajvägen 13 i Ludvika för att lyssna på intressanta företag
och få nya bekantskaper. 

Program

 • Clockwork sysslar med rekrytering och bemanning. Med en omsättningsökning på imponerande 361 % är de en av Dalarnas Gasellföretag och har kontor, förutom i Ludvika på 10 andra platser i landet efter bara fem verksamhetsår. Jan Henriksson och Petra Berggren presenterar företaget.
 • Garvarns Skor. En av Ludvikas anrikaste butiker har sedan i våras ny ägare, som även driver liknande verksamheter i andra städer. Vi får höra mer av Folke Björkstam.
 • Sverige 360. Föreläsaren, företagsrådgivaren, mm, Albert Abed Haskour, berättar om sitt nya företag.
 • UF. Även i år finns en hel del spännande UF-företag.
  Vi träffar fyra av dem:
  Savings UF
  Reljus UF
  CareBag UF
  Stay in sight UF
 • Förutom detta kommer ni att få en kort information om KTP (Knowledge Transfer Project) ett samverkansinitiativ från Högskolan Dalarna som visat sig mycket givande för de företag som deltagit! 

Anmäl dig till frukostmötet

OBS! Om du vill delta; anmäl dig till monica.naucler@ludvika.se, senast 2 dagar före.

Nyfiken på andra eller presentera ditt företag på ett frukostmöte?

Är det något speciellt företag som just Du är nyfiken på? Vill Du kanske presentera Ditt företag antingen som en en-minutare eller en längre presentation? Har du möjligen andra synpunkter på program och upplägg? Hör av dig till torleif.fallsdalen@ludvika.se

Skulle du vilja vara värd för ett möte och att det hålls hos företaget, så är det också möjligt. Det kan också naturligtvis hållas någon annanstans. Syftet är att mötesdeltagarna får en möjlighet att besöka och få information om ett företag på plats samtidigt som företaget presenterar sig för kollegor i kommunen.

Kommande frukostmöten

 • 2 februari 2018
Dela

Sidan senast uppdaterad: 2017-11-24

Kontakta oss
Telefon: 0240-860 00
Öppettider: 7:30-12:00, 13:00-16:15

T.f. Näringslivschef

Torleif ”Toffe” Fallsdalen
0240-860 33

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SPC3N1.sitevision-cloud.net · 25/11 08:35:08