Flyttade fordon

  Nedan angivna fordon har flyttats med stöd av Lagen (1982:129) om flyttning av fordon i vissa fall (LFF) till kommunens uppställningsplats på Gonäsvägen 17, Ludvika. Om fordonet inte löses ut och hämtas från uppställningsplatsen inom tre månader efter angivet anslagsdatum, kommer äganderätten att övergå till kommunen enligt bestämmelserna i LFF. Detsamma gäller eventuella föremål som finns i fordonet. Registreringsnummer: XPR 102. Fabrikat: Renault Megane. Ursprunglig uppställningsplats Kronvägen 1

  Datum för tillkännagivande

  2020-10-29

  Sista datum för synpunkter

  2021-01-30

  Förvaringsplats

  Gonäsvägen 17, Ludvika

  Dokument

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.