Promenadkartan

  Promenadkartan är en interaktiv kartfunktion där allmänheten kan rita in sina egna promenadstråk inom Ludvika kommun.

  Har du själv någon sträcka som du tycker lite extra om, som är naturskön eller bara erbjuder lugn och ro?

  Om många bidrar till Promenadkartan får vi en kunskapsbank med tips om trevliga promenadstråk; smultronställen som alla kanske inte känner till.

  Rita och skicka in bild

  Du kan så klart rita in sträckor och ladda upp bilder både från din smartphone, surfplatta och dator. Via länken www.cityplanneronline.com/ludvika/promenadkartanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kommer du direkt till verktyget.

  För att underlätta navigeringen finns en list där man kan välja ort inom kommunen. Du kan också manuellt swajpa (dra med fingret på skärmen för att förflytta dig på kartan).

  Steg för steg har du möjlighet att ladda upp bild, rita in en sträcka, välja den kategori du tycker passar bäst och sedan fylla i namn och e-post. Namnet bestämmer du själv (om du vill vara anonym använder du ett alias). Det är det som publiceras intill ditt inlägg. Din e-postadress visas däremot inte utåt.

  Du kan också se och gilla andras bidrag.

  Bidragen godkänns manuellt och läggs ut under Ludvika kommuns öppettider, 7.30-12.00, 13.00-16.15.

  Kontakta oss

  Samhällsbyggnadsförvaltningen
  samhallsbyggnad@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2019-09-12

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.