Meddelanden till förskola och fritidshem

Edlevo - app för vårdnadshavare för bland annat meddelanden till förskola och fritidshem

Numera kan du skicka meddelanden till förskolan eller fritidshemmet i Edlevo - app för vårdnadshavare. Du loggar in med ditt mobila bank-ID.


Eftersom alla förskolor och fritidshem ännu inte infört det nya systemet är det bra om du först kontrollera med din förskola eller ditt fritidshem att de kan ta emot meddelanden via appen.


Hur du skickar meddelande via Edlevo – appen

När du meddelar avdelningen något angående ditt barn går du in i Edlevo – appen, väljer Meddelanden och klickar på + nere i högra hörnet. Under rubriken Informationsmeddelande väljer du det/de barn du vill lämna meddelande för genom att klicka på + framför barnet/barnen och därefter klicka på bocken nere i högra hörnet. Längst ner på sidan som då kommer upp hittar du textfältet där du kan skriva meddelandet. Klicka sen på pilen till höger för att skicka iväg meddelandet.


Om du skickar ett Personligt meddelande till en särskild personal ser inte den övriga personalen meddelandet och det riskerar att bli oläst om mottagaren inte är på plats.


Tänk på att skicka meddelandet i god tid då det kan dröja innan avdelningens personals ser ikonen för att ett meddelande har kommit in på skärmen. 

Läs mer om Edlevo - app för vårdnadshavare

Tillgänglighetsdeklaration för Edlevo-appen

Kontakta oss

Social- och utbildningsförvaltningen

social.utbildning@ludvika.se
0240-860 00

Sidan uppdaterades: