Föreningsbidrag arrangemangsbidrag för kulturföreningar

  Här kan du söka bidrag för kulturarrangemang. För att få söka arrangemangsbidrag ska föreningen vara registrerad i Föreningsregistret. Med kultur avses här områdena teater, musik, dans, konst, film, litteratur, kulturhistoria, bevarande av kulturarv och immateriella kulturarv, hemslöjd samt gränsöverskridande verksamhet inom dessa områden.

  Arrangemangsbidrag syftar till att stödja engångsinsatser. Kan sökas av samtliga föreningar som uppfyller kommunens grundvillkor för föreningar.

  Ansökan om bidrag kan göras när som helst under året. Ansökan ska vara inlämnad minst en månad före genomförandet.

  Bidrag ges enbart till den del av ett arrangemang som inom det som här betecknas som kulturverksamhet.

  Marknadsföring

  Föreningen ansvarar själv för marknadsföring och annonsering. Marknadsföringen ska göras på sociala medier, med affischering som når hela kommunen. Vid större arrangemang även annonseringen i lokala tidningar. I marknadsföringen av arrangemang som fått bidrag av Ludvika kommun ska kommunens logotyp vara med i all annonsering. Symbolen "Med stöd från" och kommunens logotype finns längre ner på sidan.

  Redovisning

  Redovisning ska ske senast två månader efter arrangemanget till kultur.fritid@ludvika.se Om aktiviteten inte genomförs ska bidraget återbetalas.

  Ansökan

   Ludvika kommuns logotyp i marknadsföring

  Vid bidrag från Ludvika kommun ska logotypen nedan alltid finnas med i all marknadsföring.

  Ladda ner logotypen.

  Sidan uppdaterades: 2020-07-01

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.