Jobbeskrivning

  Timvikarier sökes till skola och barnomsorg.

   

  Är du intresserad av att arbeta med barn och ungdomar? Vi söker timvikarier som vill arbeta i förskola, skola och fritidshem!

  Att arbeta som timvikarie är både omväxlande och roligt! Du kommer att träffa många barn och ungdomar under en dag!

  Ludvika kommun söker kontinuerligt timvikarier som med kort varsel kan ta arbete på olika enheter inom både centrala Ludvika och i kommunens ytterområden.

   

  Arbetsuppgifter

  Du är en viktig del i att skapa en trygg och lärande miljö för våra barn och unga. I förskolan arbetar du i ett arbetslag tillsammans med pedagoger. Inom grundskolan kan du komma att antingen enskilt leda en elevgrupp med tillhörande för- och efterarbete eller tillsammans med ordinarie pedagog/lärare hålla lektionspass. I alla verksamheterna är det viktigt att vara kommunikativ och att du har ett genuint intresse för barns och elevers utveckling.

   

  Kvalifikationer
   

  • Vi söker i första hand dig med relevant utbildning/erfarenhet. Även dig som studerar inom lärarprogrammen alternativt dig med erfarenhet av eller intresse för vår verksamhet. 
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Avslutad SFI D-kurs; intyg/betyg krävs.
  • Du är över 18 år
  • Du behärskar det svenska språket på ett sätt så att du kan kommunicera med barn, personal och anhöriga förståeligt.
  • Flexibilitet; att du ska var beredd på att ta vikariat samma dag som behovet uppstår.  
  • Körkort B önskvärt men inget krav. 
  • Det är meriterande om du läser någon pedagogiskutbildning.

  Barnskötare:erfarenhet efterfrågas

   

  När du arbetar som timvikarie ska du med kort varsel kunna ta arbete på olika arbetsplatser; där frånvaro alltifrån en dag upp till längre vikariat; ibland flera månader uppstår. Arbetet som timvikarie ställer höga krav på flexibilitet och social kompetens eftersom du ofta kan komma att byta arbetsplats. Arbetsplatser finns även i kommunens ytterområden, för att ta sig dit krävs körkort.

  Kommunikation är ett av de viktigaste arbetsredskapen när du ska arbeta inom förskola, skola eller fritidshem; därför är det viktigt att du behärskar svenska i både tal och skrift.

  Det läggs stor vikt vid din personliga lämplighet, där ett positivt förhållningssätt och ett trevligt bemötande utgör viktiga egenskaper.

  Övrig information

  För att få arbeta som timvikarie måste du själv begära ett utdrag från Polismyndighetens belastningsregister. (registerutdrag inom skola och förskola:(442.5))

   Tillgång till mobiltelefon är ett krav för arbete.

  Anställningsvillkor

  Timanställning med varierande arbetstid, dagtid.

  Lön:Enligt gällande löneavtal.

  Ansökan

  Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev. Bifoga intyg på slutförda utbildningar och kurser. Polisregisterutdraget ska visas upp vid anställning på begäran, i oöppnat kuvert.

  Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

  Vi läser alla ansökningar och en första kontakt sker via mail.

  Upplysningar
  Vid frågor får du gärna kontakta Vikariepoolen, tel. 0240-86290

  Facklig kontakt
  Kontaktas via Ludvika kommuns växel, tel. 0240-86000

   

   

   

   

   

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-02-06

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.