Jobbeskrivning

  säsongsarbetare

  Arbetsuppgifter
  I arbetet som parkarbetare förekommer arbetsuppgifter såsom gräsklippning, trimning, ogräsrensning, skötsel av planteringar och hårdgjorda ytor, trädvård, beskärning av buskar och häckar, underhåll och reparationer av lekplatser, papperskorgstömning, städning och renhållningsarbete mm. I arbetsuppgifterna ingår även att köra större åkgräsklippare.
   
  Kvalifikationer
  Vi söker dig som tidigare har arbetat med trädgårdsskötsel, gärna under flera år samt har vana att hantera maskiner. Vi ser gärna att du har en relevant utbildning inom området som t.ex. gymnasial trädgårdsutbildning med inriktning mot trädgårdsskötsel. Du ska även ha erfarenhet av arbete med gräsklippning med större åkgräsklippare då detta kommer att ingå i tjänsten.
  Körkort B är ett krav. I dina arbetsuppgifter kan tunga lyft förekomma så god fysik är ett krav.
  Meriterande är anläggningskunskaper samt god kunskap inom växtkännedom.
  Meriterande är också om du har körkort BE-samt maskinförarutbildning likaså röjsågsutbildning, giltigt certifikat i heta arbeten samt arbete på väg.
   
  Anställningsvillkor
  Säsongsanställning. Heltid. 6 mån. Tillträde enligt överenskommelse.
  Kontaktperson
  Leif Stjerna tel 0240-565573 Email leif.stjerna@ludvika.se
  Facklig kontakt
  Facklig kontaktperson Jim gustavsson tel. 070 2246790
  Ansökan
  Välkommen att skicka in din ansökan med Cv och personligt brev senast den 2020-02-28. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-02-06

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.