Jobbeskrivning

  Resurspedagog Parkskolan

  Parkskolan söker resurspedagog

  Ditt uppdrag blir att stödja elev som behöver hjälp med praktiska moment i skolan såsom att anteckna under samtliga lektioner, förflyttning i skolan och liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med barn och ungdomar och är van att arbeta med personer med särskilda behov.

  Kvalifikationer

  Arbetet kräver att du har datavana, goda studiekunskaper samt goda språkkunskaper både muntligt och skriftligt. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta in dig i någon annans perpektiv eller situation. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

  Arbetsuppgifter

  Uppdraget innefattar att stödja eleven under hela skoldagen, kunskapsmässigt och socialt samt att samarbeta med pedagogerna och hemmet.

  Som resurspedagog hjälper du elever som är i behov av extra stöd under skoldagen. Det kan gälla undervisning i klassrummet, men även under raster då det ibland kan kännas svårt för elever att delta i rastverksamheten.

  Tillträde omgående.

  Visstidsanställning t.o.m. 12 juni 2020

  Kontaktperson

  Annicke Andersson rektor, tel. 0240-86141

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast den 5 april 2020. 

  Vi tar bara emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

   

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-02-06

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.