Jobbeskrivning

  Ljudtekniker integrationsprojekt

  Arbetsmarknads- och integrationsenheten (AMI) ansvarar för integrationsfrågorna i Ludvika kommun. Vi skapar förutsättningar för integration av nyanlända flyktingar, bland annat genom att erbjuda samhällsinformation. 

  Vi tror att lokalanpassad information på hemspråket kan bidra till ökad integration för den som är ny i Sverige och ännu inte hunnit lära sig svenska. Via en podcast/poddradio vill vi sprida samhällsnyttig information på sex olika språk. Målet är att varje vecka skapa sex podcast på vardera 30 minuter. Podcastens innehåll ska fokusera på att sprida samhällsnyttig information från kommun, region, länsstyrelse och stat. 

  Arbetsuppgifter

  Arbetsmarknads- och integrationsenheten söker nu en ljudtekniker/redigerare som kan säkerhetsställa att ljudet i de podcast som spelas in håller hög kvalitet. I rollen som ljudtekniker blir du tekniskt ansvarig för inspelning och redigering av material. Det blir också din uppgift att guida kollegor när de ska läsa in och redigera podcasts. Det är viktigt att du tycker om att samarbeta med andra och att du på ett pedagogiskt sätt kan förklara hur en inspelning går till. 

  Du kommer att jobba tillsammans med en redaktör samt med en grupp kollegor som ansvarar för att översätta och läsa in material på somaliska, arabiska, tigrinja, persiska/dari och engelska.

  Kvalifikationer

  Du behöver ha utbildning och/eller erfarenhet som ljudtekniker. God förståelse för dator- och IT-användning i en medie-/ljudproduktionsmiljö. Erfarenhet av arbete inom media och kunskap om sociala/digitala medier som publiceringsplattform samt intresse för ljudmedia och för tekniska lösningar.

  Du ska också vara väl förtrogen med hur en podcast byggs upp och paketeras. Utöver det är du van att jobba mot deadlines och leverera material i tid.

  Vi ser gärna att du är flerspråkig, det är ett stort plus om du talar engelska, somaliska, arabiska, dari, persiska eller tigrinja. Kan du även läsa in material på något av nämnda språk så är det ett stort plus. 

  Vi tror också att du är kreativ och idérik samt har ett stort intresse för integrationsfrågor. Du trivs att arbeta i team men har även förmågan att arbeta självständigt. 

  Körkort är ett krav. 

  Anställningsvillkor
  Anställningsform: Visstidsanställning, t. o. m. 2021-08-31
  Omfattning: Heltid
  Arbetstid: Dagtid
  Tillträde: 2020-09-01
  Antal platser: 1

  Kontaktperson

  Arbetsmarkrnads- och integrationschef

  Mohammed Alkazhami 0240-86 085 

  Facklig kontaktperson

  Nås via kommunens växel 0240- 86 000 

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast 2020-07-17

  Vi tar bara emot ansökningar via vårt rekryteringssystem

  Intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-02-06

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.