Jobbeskrivning

  Behandlare till öppenvården, Individ och familjeomsorgen Ludvika kommun

   Arbetsuppgifter:

  Öppenvårdsenheten söker en behandlare med bred inriktning. Du kommer att arbeta med stöd och behandling, primärt riktat mot familjer, ungdomar, vuxna våldsutsatta och förövare. I din roll som behandlare kommer du att arbeta med enskilda samtal, familje samtal, ev. gruppverksamhet. Visst kvällsarbete kan förekomma. Dokumentationsskyldighet utifrån gällande lagstiftning.  

  Kvalifikationer:

  Du är socionom eller har annan utbildning inom det sociala, psykosociala och behandlingspedagogiska området som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Du skall kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Behandlande påbyggnadsutbildningar inom området, bred erfarenhet av att arbeta med olika former av behandling, inriktat mot familjer, ungdomar, våldsutsatta och förövare. Erfarenhet av att leda samtal och driva en förändringsprocess, kännedom/kunskap om beroendeproblematik samt vana av dokumentation enligt föreskrifter är meriterande. Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor, har en god samarbetsförmåga, ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling. För att nå framgång som behandlare är din personlighet viktig, stor vikt kommer därför att  läggas vid dina personliga egenskaper.

  B-körkort är ett krav

  Anställningsvillkor

  Tillsvidareanställning. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse

  Kontaktpersoner

  Lena Lundström enhetschef 0240-86677                                                                                                                                                                                                                  

  Therese Lidholm samordnare 0240-65448

  Facklig kontakt

  SSR via kommunens växel 0240-86000                                                                                                                                                                                                            Vision via kommunens växel 0240-86000

  Ansökan

  Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 16/8 2020.

  Övrig information

  I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs att du som erbjuds tjänsten kan uppvisaett utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister. Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.

  Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden

   

   

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-02-06

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.