Jobbeskrivning

  Vasaskolan söker lärare till årskurs 1

  Vi söker nu ytterligare en lärare till att förstärka vårat team på Vasaskolan. Vi arbetar för eleven i centrum och strävar mot att Vasaskolan skall vara den bästa skolan för varje elev som går där. Vi står inför en spännande höst med 2 nya förstelärare till vår organisation som tillsammans med övrig personal på skolan kommer att verka för att driva och utveckla skolan tillsammans. Vi hoppas att du som är driven, vill vara med och utveckla och arbetar utifrån elevernas bästa vill söka dig till oss för att förstärka vårat kompetenta team.

  Arbetsuppgifter
  • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs F-3 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag.
  • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan.
  • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a språk- och kunskapsutvecklande arbetsätt, nyanländas lärande, digitalisering för yngre åldrar och att öka den specialpedagogiska kompetensen.

  Kvalifikationer
  • Legitimerad lärare med inriktning årskurs F-3 samt gärna specialpedagogik.
  • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
  • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn. Erfarenhet av SKUA och arbete med SVA- undervisning är meriterande.

  Anställningsvillkor
  Tillsvidareanställning. Heltid. 20200811

  Kontaktperson
  Kine Finstad, rektor 0240-565861

  Susanna Bjärud, Bitr. rektor 0240- 86071

  Facklig kontaktperson
  Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
  Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

  Ansökan
  Välkommen med din ansökan senast den 2 augusti. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.
  Tjänsten tillsättes om erfoderliga beslut fattas.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2020-02-06

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.