Jobbeskrivning

  Lärare till Vasaskolans Förskoleklass!

  Vasaskolan och Kyrkskolan F-6s rektorsområdet är två skolenheter som ligger centralt i Ludvika, vi arbetar för eleven i centrum och att skolorna skall vara den bästa skolan för varje elev som går där. Nu söker vi dig som vill vara med och förstärka vårat team av kompetenta pedagoger för att skapa goda föruttsättningar för eleverna. Samtidigt som vi växer tillsammans med våra elever pågår också en spännande process med att flytta flera årskullar från våran 4-6 enhet till vår F-3 enhet. Just nu söker vi en till lärare till höstens Förskoleklass!

  Kvalifikationer
  • Legitimerad lärare med inriktning årskurs F-3 samt gärna specialpedagogik.
  • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter.
  • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med barn och ungdomar. Erfarenhet av SKUA och arbete med SVA- undervisning är meriterande. 

  Arbetsuppgifter
  • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i Förskoleklassen i enlighet med skolans styrdokument, individuellt, i ditt lilla arbetslag kring förskoleklassen och i det gemensamma arbetslaget på skolan.
  • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan, samt ser vinsterna utav samplanering och sambedömning.
  • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a språk- och kunskapsutvecklande arbetsätt, digitalisering för yngre åldrar och att öka den specialpedagogiska kompetensen.

  Anställningsvillkor
  Tillsvidareanställning.
  Heltid.
  Start 10 augusti 2021.
  Kontaktperson
  Kine Finstad, Rektor 0240- 56 58 61
  Susanna Bjärud, Bitr. rektor 0240- 860 71
  Facklig kontaktperson
  Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
  Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

   

  Ansökan
  Välkommen med din ansökan senast den 24 april. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

  Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.