Jobbeskrivning

  Lärare i förskoleklass till Sörvik

  I natursköna Sörvik ligger vår fina F-6-skola med fantastiskt läge och utemiljö. Kommande läsår har vi ca 130 elever i skolan och över 70 elever i fritidshemmet. I våra verksamheter arbetar engagerad och kompetent personal med hög behörighet. Arbetet i våra verksamheter präglas av arbetsglädje, flexibilitet och ansvarstagande. Skolan har god måluppfyllelse och får höga resultat i enkätsvar från både elever, vårdnadshavare och personal.

  Arbetsuppgifter
  - Planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisning och arbete med kartläggningsmaterial i förskoleklass i enlighet med gällande styrdokument och rutiner, individuellt och i arbetslag. Viss tjänstgöring i fritidshemmet kan bli aktuell.
  - Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan och även i annat pedagogiskt utvecklingsarbete på enheten.

  Kvalifikationer
  - Legitimerad lärare med inriktning förskoleklass.
  - Du har en positiv människosyn och förmåga att skapa goda relationer med både elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har förmåga att förebygga och lösa konflikter.
  - Du är kreativ, noggrann, flexibel och lyhörd för verksamhetens behov, och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Du ser varje elev utifrån elevens unika förutsättningar.

  Anställningsvillkor
  Tillsvidareanställning. Heltid . Tillträdesdatum 210809.

  Kontaktperson
  Rektor Tomas Jonasson, 0240-862 31

  Facklig kontaktperson
  Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
  Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

  Ansökan
  Välkommen med din ansökan senast den 30/4.

  Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem och avböjer all kontakt med förmedlingstjänster.

  Intervjuer kommer att ske fortlöpande, så vänta inte med din ansökan. Blir du kallad på intervju behöver du visa utdrag ur polisens belastningsregister.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.