Jobbeskrivning

  Kommunikatör

  Arbetsplatsen

  Hej nummer fyra! Vi är så glada att vi hittade dig. Varmt välkommen!

  Låt oss berätta lite om oss; dina nya kollegor. Vi är tre kommunikatörer som skojar med varandra, stöttar när det behövs och vågar säga vad vi tycker. Gemensamt har vi att vi verkligen gillar vårt jobb! Det går ut på att serva alla de människor som tillsammans utgör Ludvika kommun – våra kommuninvånare, företagare, besökare och alla andra som är intresserade av vad som händer här. Vi ger dem små glimtar av allt det bra, nödvändiga, eftertraktade och fascinerande som händer här (men också det som vi kan och vill bli bättre på).

  Arbetsuppgifter

  Vi tre har delvis olika arbetsuppgifter. En av oss kan allt om webbstrategier, en annan om grafisk produktion och den tredje skrev den här annonsen.

  Du är nummer fyra! Vi behöver dig, eftersom du kan skriva och fotografera obehindrat, vet hur man handskas med publicering på sociala medier, är ett pålitligt bollplank för tjänstemän och politiker i kontakten med medier, bidrar med språkhjälp och har is i magen när det hettar till (alltså det vi kallar för kriskommunikation).

  Kvalifikationer

  Du har en utbildning inom kommunikation, journalistik, eller något likvärdigt. Tidigare arbete som kommunikatör eller journalist är meriterande. Vi blir glada om du har erfarenhet av att hantera en kamera, kan komponera en kortare film och har erfarenhet av politiskt styrda organisationer. Om vi har riktig tur har du jobbat med kriskommunikation och har god lokalkännedom om Ludvika kommun.

  Vi gillar att du är självgående, tar egna initiativ och inte rullar tummarna i väntan på att något ska falla ner i ditt knä. Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Du är serviceinriktad och tillmötesgående, med en vilja att hjälpa andra. Du har språklig analytisk förmåga, vilket gör att du förstår komplicerade underlag och kan skriva egna texter av hög kvalitet – som folk förstår. Det är ordning och reda på dig!

  Framför allt ser vi till dina personliga egenskaper, att du är en positiv kraft och kompletterar oss som grupp på ett bra sätt.

  Det här får du av oss!

  Om vi får det av dig, så kan vi erbjuda något ganska fint tillbaka. Vad sägs om en fantastisk variation av arbetsuppgifter, kontakter med mängder av positiva och engagerade medarbetare runtom i vår organisation och en ganska stor frihet att jobba med allt detta?

  Som anställd i Ludvika kommun får du också friskvårdsförmåner, goda möjligheter till kompetensutveckling, samt den trygghet det innebär att jobba inom en stor, kommunal organisation. Läs gärna mer på ludvika.se under rubriken Jobba hos oss.

  Ludvika kommun som plats erbjuder närhet till skiftande natur, hundratals aktiva föreningar, ett starkt och traditionsrikt kulturutbud och mängder av fritidsaktiviteter. Läs mer på ludvika.se/valkommen.

  Anställningsform

  Tillsvidareanställning, heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

  Placeringsort: Ludvika.

  Antal platser: 1.

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast den 27 april 2021. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

  Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

  Upplysningar                                          

  Arbetsgivare:                                     

  Laila Dufström                                                         
  Biträdande kommundirektör                             
  0240-866 84                                                             

  Facklig företrädare:

  Ki Eriksson
  Vision Fackförbund
  0240-866 16

   

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.