Jobbeskrivning

  Förskollärare till förskolan Stensveden

  Förskollärare till förskolan Stensveden 

  Stensvedens förskola är en av Ludvikas äldsta förskolor, som ligger beläget i en naturnära miljö, med stor härlig gård och med tillgång till både höns och växthus.

  Förskolan består av tre avdelningar och fokus ligger på natur och hållbar utveckling, där Grön flagg är ett av vår fokusområden.

  Är detta något som du är intresserad av och vill vara med och vidareutveckla, så ta chansen och kom till oss på Stensvedens Förskola. 

  Arbetsuppgifter
  Pedagogiskt arbete med barn i åldern 1-5 år.
  Du ansvara tillsammans med övriga i arbetslaget för planering, genomförande, dokumentation och uppföljning av verksamheten utifrån gällande styrdokument. Ni skapar tillsammans en miljö i arbetslaget som utgår från barnets behov och intressen, där barnen kan få känna inflytande och vara delaktiga i utformningen av förskolans miljö och verksamhet.
  Som förskollärare i förskolan tar du ansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande.
  Samarbete med föräldrar och övrig personal.
  Ludvika kommun satsar på arbetet med det systematiska kvalitetsarbetet för förskolan. Genom den pedagogiska dokumentationen följa skolan upp, utvärderas och utvecklas.

   

  Kvalifikationer
  Du har förskollärarutbildning mot de yngre åren.
  Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor och har en god samarbetsförmåga och ser arbetslaget som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling.
  Du har förmåga att skapa lugn och trygghet i barngruppen.
  Du har goda kunskaper om lekens betydelse för lärande och små barns utveckling.
  Du kan arbeta självständigt och har lätt att skapa goda relationer med barn och vuxna.


  Anställningsvillkor

  Tillsvidare heltid fr o m 21-08-01

   

  Kontaktperson
  Rektor Barbara Rudh, 0240-860 20
  bararba.rudh@ludvika.se

  Facklig kontaktperson
  Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240-860 00
  Lärarförbundet, via kommunens växel 0240-860 00

  Ansökan
  Välkommen med ansökan senast 2021-05-01. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss all kontakt med rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.