Jobbeskrivning

  Solsidan tillsvidare tjänst

  Arbetsuppgifter

   

  Brinner du för att hjälpa andra och vill vara en del av oss?

  Har du som person positiv energi, framåtanda och har nära till skratt, är en drivande person och tycker om att arbeta med aktiviteter tillsammans med de som bor hos oss. Är du kanske den vi söker.

   Solsidans äldreboende är ett särskilt boende med helinackordering och består av två traditionella avdelningar med totalt 28 boendeplatser där arbete sker på båda avdelningarna.

  Vi söker nu en undersköterska med ett starkt engagemang för människor, en positiv grundsyn och en vilja att hitta lösningar genom nytänkande.

   Målet med verksamheten är att de boende ska uppleva trygghet, ha en meningsfull vardag och självbestämmande. Arbetet bygger på att den enskilde individen är i fokus.

   Du som person innehar egenskaper såsom att vara lyhörd, öppen för förändringar besitta förmåga att arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara flexibel och lyhörd inför andras behov samt ha god samarbetsförmåga.

  Tjänsten kräver att du har förmåga att arbeta självständigt såväl som att ha ett nära samarbete med dina kollegor, anhöriga och övriga professioner vilka är involverade runt den boende.

  Du ska även utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter enligt delegering och ska kunna vara flexibel angående arbetstider då verksamheten lägger eget schema där dag, kväll och helgtjänstgöring ingår.

  Vi värdesätter nytänkande då vi ständigt jobbar med att utveckla verksamheten.Hos oss månar vi om en god arbetsmiljö och teamkänsla.

   Det är viktigt att du behärskar det svenska språket på ett sätt så du kan kommunicera med de boende, anhöriga samt dina arbetskamrater. Ett krav är även att du kan dokumentera det som krävs i verksamheten. Det är även viktigt att du är bekväm och har vana med att använda mobiltelefon och dator då detta är en del av våra arbetsredskap.

   Då Ludvika kommun är ett finsktalande förvaltningsområde är det en merit om du kan tala finska.

   Stämmer detta in på dig, tveka inte att söka tjänsten hos oss

   

  Arbetsuppgifter

  Vård- och omsorgsarbete i särskilt boende.

  Vissa sjukvårdsuppgifter på undersköterskenivå.

  Arbete utifrån ombudsroll

   

  Kvalifikationer

  Omvårdnadsprogrammet.

  Förmåga att arbeta flexibelt med stor lyhördhet inför den person som behöver ditt stöd.

  Du ska ha god samarbetsförmåga, ett positivt förhållningssätt och förmåga att arbeta självständigt.

  Du ska kunna ta ett stort ansvar för brukare och verksamhet då du ingår i ett team med flera yrkeskategorier.

  Du ska även kunna bidra till verksamhetens utveckling.

  Viss medicinsk omvårdnad förekommer såsom läkemedel- och insulingivning, därför är delegation ett krav.

  Behärska svenska språket i tal (kommunikation med brukare, arbetskamrater och anhöriga) och skrift (skriftlig dokumentation).

  B Körkort krävs.

   

  Kontaktpersoner

  Carina Kull, enhetschef, 0240-86864

  Kommunal, via kommunens växer 0240-86000.

   

  Ansökan

  Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 17 juli.

  Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsystem. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling samt annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.