Jobbeskrivning

  Timvikarie till stödboende, öppenvården Individ och familjeomsorgen Ludvika Kommun

  Arbetsuppgifter: Öppenvårdens stödboende söker timvikarier. Stödboendetverksamheten är till för ungdomar mellan 16-20 år och målet är att stötta, hjälpa och förbereda ungdomen till att klara ett självständigt vuxenliv. Arbetet innebär att via besök, telefonsamtal finnas till för ungdomarna, det kan innebära allt från att hjälpa till med praktiska uppgifter, stöd/hjälp i skolarbetet, planera sin ekonomi, samtalsstöd m.m.  Dokumentationsskyldighet utifrån gällande lagstiftning

  Krav: Gymnasial utbildning, Förmåga att kunna arbeta självständigt och strukturerat, Kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. B-körkort .

  Meriterande: Tvåårig eftergymnasial utbildning med inriktning missbruk, psykosocialproblematik eller behandlingspedagogik inom området som arbetsgivaren bedömer likvärdig, liksom erfarenhet av att i arbete möta personer med tidigare nämnd problematik. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Med  anledning av arbetets karaktär ser vi gärna sökanden över 25 år. 

  Anställningvillkor:  Timvikarie, företrädesvis till arbete kvällar och helger

  Kontaktpersoner: Therese Lidholm samordnare 0240-565448, Lena Lundström enhetschef 0240-86677

  Facklig kontakt: SSR via kommunens växel 0240-86000, Vision via kommunens växel 0240-86000

  Ansökan: Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 4/7 2021, kontakt med sökanden kommer att ske löpande.

   

  Övrig information

  I enlighet med Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, krävs utdrag ur Polismyndighetens belastningsregister.

  Detta önskar vi att du liksom din legitimation medtar vid eventuell intervju.

  Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi undanber oss alla erbjudanden

   

   

   

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.