Jobbeskrivning

  Rehabcoach till Rehabteamet

  Rehabteamets vikt är att ha en kultur av delaktighet, ömsesidig respekt, laganda och en stor portion arbetsglädje. Vårt arbete kännetecknas av professionalitet, kompetens och ödmjukhet, med målet att vi bidrar till förändring som gör skillnad i våra deltagares liv. Det är ett stimulerande arbete där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling!

  Rehabteamet styrs av en styrgrupp och verksamheten riktar sig till alla medborgare i båda kommunerna.

  Syftet med rehabteamet är att skapa trygghet och möjligheten för deltagarna att finnas i ett socialt sammanhang. Likaledes att lära sig mer om arbetslivets krav och ha möjlighet att ha social praktik eller arbetsträning. Övergripande målet är att deltagaren ska närma sig egen försörjning, med möjlighet att närma sig utifrån sina egna förutsättningar.

  För att stärka teamet söker vi nu två Rehabcoacher.

  Ludvika kommun eftersträvar mångfald i våra verksamheter.

  Rehabcoach

  Arbetsuppgifter

  Som Rehabcoach arbetar du i rehabteamet tre moduler, med innehållande struktur i att stödja våra klienters väg mot att närma sig egen försörjning.

  Modulernas innehåll och arbetsuppgifter, kommer bestå av:

  - Individuella samtal med klienterna

  - Ha gruppverksamhet

  - Anordna frukostträffar med klienterna

  - Ordna/följa upp social praktik och arbetsträning

  Kvalifikationer

  Du som söker har Samhällsvetenskaplig utbildning eller likvärdig bedömning av erfarenhet av socialt arbete. Du har lösningsfokus med egenskaperna kreativ, lyhördhet för klienter och kollegor.

  Du har hög integritet och god förmåga att samverka både internt med personal och kollegor samt externt med andra samarbetsparter.

  Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är prestigelös, flexibel, strukturerad och ödmjuk.

  Meriterande är om du kan kommunicera på andra språk än svenska och engelska.

   

  Anställningsvillkor

  Allmän visstidsanställning om 6 månader.
  Anställningen är grundad på projektmedel vilket kan medföra möjlighet till förlängning.

   

  Kontaktperson

  Tf Arbetsmarknadschef Linda Bergnér 0240 - 56 54 32

  Tf Sektionschef Susanne Svärd Karlsson 0240- 56 54 59

   

  Facklig kontaktperson:

  Vision som nås via kommunens växel 0240 - 86 000

  Övrigt

  Eftersom vi tycker att mångfald är viktigt för att utveckla vår verksamhet vill vi att såväl män som kvinnor, ung som äldre och personer från olika länder söker sig till Arbetsmarknadsenheten.

  Ansökan

  Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 2019-11-17. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2019-05-17

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.