Jobbeskrivning

  Lärare F-3 till Sörviks skola

  I natursköna Sörvik ligger vår fina F-6-skola med fantastiskt läge och utemiljö. Detta läsår har vi närmare 130 elever i skolan och runt 80 elever i fritidshemmet. I våra verksamheter arbetar engagerad och kompetent personal med hög behörighet. Arbetet i våra verksamheter präglas av arbetsglädje, flexibilitet och ansvarstagande. Skolan har god måluppfyllelse och får höga resultat i enkätsvar från både elever, vårdnadshavare och personal.

  Arbetsuppgifter

  Till Sörviks skola söker vi nu en nyfiken och engagerad kollega till klasslärartjänst för årskurs 2. Som klasslärare ansvarar du för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheter i klassen i enlighet med gällande styrdokument och kommunala rutiner. Du är en trygg och tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa en lärandemiljö där varje elev får möjlighet att utvecklas optimalt. Som mentor har du ett särskilt ansvar för att se alla elevers möjligheter och stödja deras individuella utveckling. Samverkan med vårdnadshavare är en naturlig del av dina arbetsuppgifter. 

  Ludvika kommun är mitt i ett spännande utvecklingsarbete mot bättre och bättre undervisning, och för tillfället står kollegialt lärande i fokus. Du är därför en kollega som värdesätter samarbete och erfarenhetsutbyte mellan kollegor. Vi använder de digitala systemen Unikum och Skola24.

  Kvalifikationer

  • Lärarlegitimation F-3 eller motsvarande
  • Erfarenhet av försteläraruppdrag, arbetslagsledare, skolutvecklingsuppdrag etc är meriterande
  • Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

  Anställningsvillkor
  Tillsvidareanställning. Heltid med start 200107

  Kontaktperson

  Tomas Jonasson, rektor 0240-86231
  Susanna Larsson, handläggare 0240-565877

  Facklig kontaktperson
  Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000
  Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000

  Ansökan
  Välkommen med din ansökan senast den 17 november 2019. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem.

  Vi undanber oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande

   

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2019-05-17

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.