Jobbeskrivning

  Personlig assistent i pool

  Vill du ha variation och tycker du om  att arbeta med människor?

  Som personlig assistent i pool kommer du att ha hela kommunen som din arbetsplats. Arbetsgruppen består av trygga och kompetenta arbetskamrater och professionell handledning finns som stöd i ditt arbete. Du kommer att arbeta som personlig assistent i första hand, men arbete på förvaltningens övriga verksamheter kan förekomma. Det här är ett arbete för dig som vill utvecklas och vill ta ansvar.

  Arbetsuppgifter
  Du kommer arbeta med barn, ungdomar och vuxna med olika funktionshinder. Hjälpa personer att ta tillvara sin förmåga och stärka personens möjlighet att leva ett självständigt liv. Arbetet innebär att stödja och hjälpa brukaren i vardagens alla situationer, som hygien, måltider, av- och påklädning, förflyttning, aktiviteter, träninig och det sociala kontaktnätet.

  Kvalifikationskrav
   Omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet och/eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Arbetet kräver ett professionellt förhållningssätt och bemötande, ett strot tålamod och att du är lyhörd.
  Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, arbetar självständigt och har lätt för att samarbeta med andra människor/övriga professioner. Stor vikt läggs vid yrkeserfarenhet och personlig lämplighet.
  Körkort och tillgång till egen bilär ett krav och eftersom arbete förekommer i hela kommunen bör du tycka om att köra bil. Du bör kunna hantera ett varierande arbetstempo och vara flexibel om byte av arbetsplats skulle bli aktuellt.
  God dator- och mobilvana ären förutsättning.

  Anställningsvillkor
  Tills vidare anställning. Heltid. Tillträde efter överenskommelse: Arbetstiderna är fördelade över hela dygnet, vardag som helgdag med var tredje helg. Flexibel arbetstid genom timbankger brukaren hjälpen på rätt tid och dig möjlighet att påverka din arbetstid. Lön enligt avtal med fast lönetillägg. Utdrag ur polisens belastningsregister ska kunna uppvisas innan anställning. Beställ redan idag!
  Vid en intervju ska du kunna visa upp en giltig id handling.

  Kontaktperson

  Enhetschef Susan Ludvigsson, växel 0240-86000

  Facklig kontaktperson

  Kommunal via kommunens växel 0240-86000

  Ansökan

  Välkommen med din ansökan senast 191117. Vi tar endast emot ansökningar via vårt digitala rekryteringssystem.

  Kontakta oss
  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades: 2019-05-17

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.