På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Du är här:

Företag, stöd och rådgivning

Vi arbetar för en långsiktig utveckling av näringslivet i kommunen, bland annat med hjälp av EU-medel.

Service och rådgivning som du som företagare kan få hjälp med:

  • Rådgivning i näringslivsfrågor. Har du synpunkter, frågor eller idéer som berör näringslivet och företagandet i kommunen, utvecklandet av det egna företaget eller samarbetet mellan företag. Rådgivningen gäller även de regionalpolitiska stöden.
  • Hjälp med ansökningar. Behöver du blanketter för att söka något av de olika stöd som finns att tillgå inom Ludvika kommun, kan du vända dig till näringslivsenheten. Vi bistår också om du behöver hjälp att fylla i blanketterna.
  • Stöd i myndighetskontakter Vi stödjer dig och underlättar dina kontakter med de olika regionala och lokala instanserna. Om du har funderingar om tillstånd, regler och tillsyn inom miljö- och hälsoområdet kan du få hjälp  av samhällsbyggnadsförvaltningen som samlar sin expertkunskap för att hjälpa dig.
  • Företagskontakter Vi träffar och besöker kommunens företag. Kontakta oss gärna om du vill ha ett personligt besök från någon av oss på näringslivsenheten vid ditt företag.
  • Branschvisa träffar För att utveckla kontakter och samarbete mellan företagen inom någon särskild bransch, samt även med näringslivsenheten, genomförs sedan 1994 återkommande branschträffar. Även företagsträffar anordnas, lokalt eller områdesvis oavsett branschtillhörighet, då någon speciell fråga uppkommit.

Sidan senast uppdaterad: 2019-02-15

Kontakta oss
Telefon: 0240-860 00
Öppettider: 7:30-12:00, 13:00-16:15

Näringslivschef

Erik Odens
0240-862 52

Mötesplats näringsliv

Besöksadress: Storgatan 5, Ludvika

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SPC3N1.sitevision-cloud.net · 21/07 12:44:38