Nyhet

  Hej och varmt välkommen till nya ludvika.se!

  Från och med i dag ser Ludvika kommuns hemsida ut så här. Våra förhoppningar är att alla ni som besöker den här sidan ska hitta det ni letar efter så snabbt och enkelt som möjligt.

  Vi är fullt medvetna om att sidan inte är ”klar”. För att bli ännu bättre, tar vi gärna emot dina synpunkter. Du kan lämna dem via det här formuläret för synpunkter om nya hemsidan.

  Sidan är responsiv. Det betyder att den känner av och anpassar sig utseendemässigt efter den enhet du använder – dator, surfplatta eller mobiltelefon. Om du sitter vid en dator kan du själv testa det genom att dra i kanterna till webbläsarens fönster och på så sätt minska dess storlek.

  Bredvid menyn finns en länk till sidan med kontaktvägar till kommunens olika funktioner.
  Det går naturligtvis också utmärkt att söka direkt med hjälp av sökrutan längst upp i mitten.
  De sex blå kvadraterna som inleder sidan består av genvägar till de områden som har sökts och efterfrågats mest på den tidigare hemsidan.

  På den nya sidan kan man sortera e-tjänster och blanketter efter område. E-tjänster och blanketter består till exempel av ansökningar och anmälningar till olika funktioner och områden, felanmälningar, bygglov, skolscheman och mycket mer.


  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 16 sep 2019

  Uppdaterad: 02 okt 2019

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.