Nyhet

  Företagsklimatet pekar uppåt i ranking

  Ludvika kommun klättrar 18 placeringar, till plats 224 i Svenskt Näringslivs företagsklimat.

  Vi är medvetna om att vi har ytterligare arbete att göra och vi fortsätter att göra vårt bästa för att lyssna av behov och önskemål. Målet är naturligtvis att vara en så bra kommun som möjligt att starta och driva företag i.

  Varje år presenterar Svenskt Näringsliv en ranking av företagsklimatet i Sveriges 290 kommuner. Syftet är att visa var i landet det är bäst att starta och driva företag. Rankingen innehåller totalt 18 faktorer som viktas olika tungt. 2019 års ranking bygger till två tredjedelar på en enkätundersökning till företagen som genomfördes under perioden januari-april 2019 och ytterligare en tredjedel statistik från SCB och UC.

  Läs mer om rankingen på Svenskt Näringslivlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 24 sep 2019

  Uppdaterad: 24 sep 2019

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.