Nyhet

  Earth week inställt

  Earth Week ställs in

  Vi är hemskt ledsna att behöva meddela att vi ställer in årets Earth Week. Med hänsyn till det rådande läget kring viruset COVID-19, känner vi att det är det rätta beslutet att ta.

  Det finns i skrivande stund inte något generellt arrangemangsförbud, utom för sammankomster med fler än 500 personer. Vi tror ändå att det är bättre att fatta beslutet nu, än att chansa och vänta in i det sista.

  Ett stort tack!

  Vi är många inom Ludvika kommun och dess bolag, företag och föreningar som lagt mycket tid och energi på att skapa ett bra program. Och ni är många som i år och tidigare år bidragit till att Earth Week blivit något som vi är väldigt stolta över. Tack för ert engagemang!

  Earth Week skulle ha hållits 23-29 mars. Vissa av de arrangemang som ingick i veckan kan fortfarande komma att hållas, men då utanför Earth Week.

  Earth Hour

  Vi hoppas fortfarande att så många som möjligt deltar i Earth Hour, den världsomfattande kampanj som äger rum 28 mars klockan 20.30 till 21.30. Arbetet med frågorna som Earth Week fokuserar på – miljö och hållbarhet – fortsätter naturligtvis året om.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 13 mar 2020

  Uppdaterad: 15 mar 2020

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.