Nyhet

  Nu blir det lättare att söka bygglov och anmäla

  Nu kan du ansöka om bygglov helt digitalt. Allt du behöver för att använda vår e-tjänst är ett mobilt BankID. Via e-tjänsten kan du ansöka eller anmäla och sedan följa och komplettera ditt ärende. Du kan på ett enkelt sätt se vad som händer med ditt ärende.

  På e-tjänsten finns tydliga anvisningar om hur du går tillväga, men skulle du ändå få problem med din digitala ansökan så kontaktar du någon av våra bygglovshandläggare på telefon: 0240-866 70 (telefontid 13.00-14.30) eller med e-post: miljo.bygg@ludvika.se

  Vill du fortfarande ansöka genom att skicka in dina handlingar på papper så går det bra. Skicka då din ansökan till Ludvika kommun, Samhällsbyggnadsförvaltningen, Verksamhetsområde miljö och bygg, 771 82 Ludvika.

  Osäker?

  Är du osäker på om det krävs bygglov för det du ska göra? Även om du inte behöver bygglov kan du behöva göra en anmälan och få startbesked innan du sätter igång. Läs mer på vår webbsida om olika ärenden.

  Bygglov e-tjänstlänk till annan webbplats

  Bygglovsblanketterlänk till annan webbplats

  Myndighetsnämnden miljö och bygg tar ut en avgift för handläggningen av ärendet.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 13 maj 2020

  Uppdaterad: 13 maj 2020

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.