Nyhet

  Sommarblommor och Sverigeflagga

  Fira nationaldagen på distans med oss

  Vi hoppas kunna göra detta annorlunda nationaldagsfirande så trevligt som möjligt. Vi tänker speciellt på alla som tvingas hålla sig isolerade. Vår värld har skakats om, men vi fortsätter att kämpa tillsammans. Håll i, håll ut!

  I år kommer vi firar digitalt. Den 6 juni klockan 10–16 firar vi nationaldagen här på ludvika.se, Facebooklänk till annan webbplats och Instagramlänk till annan webbplats. Här publicerar vi musik, tal, hälsningar och bilder.

  Läs mer på ludvika.se/nationaldagen.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 26 maj 2020

  Uppdaterad: 26 maj 2020

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.