Nyhet

  Viktigt meddelande till dig med barn i förskola och fritidshem under sommaren!

  Här kommer en vädjan om utökat samarbete under sommaren.

  Terminen avslutas nu och våra förskolor och fritidshem går snart över till sommarverksamhet. Det innebär att flera förskolor och fritidshem kommer att samordna utbildningen från vecka 27 till och med vecka 31. Den kommer att bedrivas i mindre skala på färre förskolor och fritidshem inom kommunen.

  Då vi har en pågående pandemi i vårt samhälle och förvaltningen är medveten om att sommarverksamheten innebär att nya vuxna och barn kommer att träffas vill vi med detta brev vädja om ett utökat samarbete för de familjer som har möjlighet under sommaren.

  Läs brevet om vad vi vill ha hjälp med!

  Brevet finns också på flera språk.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 17 jun 2020

  Uppdaterad: 17 jun 2020

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.