Nyhet

  Rekreationsvistelse för anhöriga/närstående samt seniormässa ställs in

  Med anledning av Covid-19 pandemin har vård- och omsorgsnämnden beslutat att ställa in den årliga rekreationsvistelsen som erbjuds de som vårdar anhöriga/närstående. Vi hoppas kunna genomföra denna aktivitet under sommaren 2021 igen.

  Folkhälsomyndigheten rekommenderar att du som är 70 år eller äldre begränsar dina nära kontakter och stannar hemma så mycket som möjligt i dessa tider. Med utgångspunkt i det så har vi även valt att flytta fram höstens planerade seniormässa till 2021. Vi följer noga utvecklingen av pandemin och agerar enligt Folkhälsomyndigheten och andra nationella myndigheters rekommendationer.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 24 jun 2020

  Uppdaterad: 24 jun 2020

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.