Nyhet

  Bangolfanläggningens placering vid Väsmanstrand 

  Arbetet med bangolfanläggningen vid Väsmanstrand påbörjas efter sommaren

  Första spadtagen för den nya bangolfanläggningen vid Väsmanstrand påbörjas efter sommaren. Anläggningen kommer ha 18 banor med internationell tävlings status, ett klubbhus med kiosk och uteservering, en toalett för bangolfbesökare samt en toalett som allmänheten kan använda även när anläggningen är stängd.

  Tidplanen för projektet har förskjutits bland annat på grund av en överklagan av tilldelning av entreprenör. Ludvika Bangolfklubb kommer spela säsongen 2020 ut på nuvarande bangolfanläggning vid Mossplan. De får sedan inleda bangolfåret 2021 med en helt ny, färdigställd anläggning vid Väsmanstrand.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 26 jun 2020

  Uppdaterad: 26 jun 2020

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.