Nyhet

  Cylister i pumptrackbanan vid Väsmanstranden

  Aktivt sommarlov

  När den riktigt varma värmen inte riktigt kommit tillbaka är det perfekt att hålla igång i en pumptrackbana. Pumptrackbanan vid Väsmanstranden är en av tre banor i kommunen och en del i kommunens satsning på ett bra sommarlov för alla.

  I Fredriksberg finns en bana bredvid multiarenan vid skolan. Under den här sommaren ligger även en bana i Saxdalen. För den mer bollintresserade finns där även ett utomhusbord för bordtennis, bollar och racket finns att låna på gymmet bredvid. Bordtennisbord utomhus finns även bakom Folkets hus i Ludvika och där går det att låna bollar och racket via Evas kiosk som ligger bredvid. En annan sommarlovssatsning är en frisbee-golfbana vid Skuthamn. Ta med egen frisbee eller låna av aktivitetsledarna som utgår från Sporthallen och ABB-arena.

  På sidan Sommarlov2020 finns ännu fler tips på aktiviteter som drivs av kommunen eller föreningar. De allra flesta aktiviteter är gratis.

  Många föreningar har sökt och fått bidrag till sina sommarlovsaktiviteter och ett stort antal föreningar har feriejobbande ungdomar där kommunen ersätter föreningen för ungdomarnas löner.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 09 jul 2020

  Uppdaterad: 09 jul 2020

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.