Nyhet

  Stort kliv uppåt i årets skolranking

  Ludvika kommun klättrade till plats 113 (av 290) i den årliga skolranking som Lärarförbundet gör.

  Bland de bakomliggande faktorerna syns högre meritvärden, lärartäthet, löner och frisknärvaro.

  – Det här visar att vi gör ett bra systematiskt arbete med våra barn och elever från förskolan till grundskolan, säger Barbro Forsberg Nystedt, förvaltningschef för social- och utbildningsförvaltningen. Jag vill därför passa på att tacka för allt det fantastiska arbete som våra medarbetare gör i förvaltningen. För det vi gör – gör skillnad.

  Rätt håll

  ”När vi analyserar samtliga kriterier ser vi att skolutvecklingen i Ludvika kommun går åt rätt håll”, skriver Lärarförbundet i rapporten.

  – Tillsammans i våra utbildningsverksamheter gör rektorer och medarbetare ett fantastiskt arbete. Vi har ett tydligt fokus på utbildningsuppdraget och arbetsmiljön hela vägen, från förskolan och genom grundskolan, särskolan och fritidshem. Utifrån rankingen känns det positivt att fortsätta utveckla verksamheten inom förskola och skola, säger Jessica Carlberg och Ulrika Norberg Eriksson, verksamhetschefer för skola respektive förskola.

  Läs hela rapporten på Lärarförbundets hemsidalänk till annan webbplats.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 10 nov 2020

  Uppdaterad: 10 nov 2020

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.