Nyhet

  Podcast med lokal information på sex olika språk

  Ludvikainfo heter Ludvika kommuns nystartade podcast. I programmet kan du lyssna på nyheter och samhällsinformation.

  Varje avsnitt går att höra på sex olika språk – lätt svenska, engelska, arabiska, somaliska, tigrinja och persiska/dari. Det är arbetsmarknads- och integrationsenheten som gör podcasten. Syftet är att förmedla nyheter och reportage som handlar om Ludvika och Sverige. Podden riktar sig speciellt till nyanlända Ludvikabor, men välkomnar naturligtvis alla lyssnare.

  Första avsnittet

  Det första avsnittet handlar en hel del om coronaviruset, du får också veta mer om en historisk plats i Ludvika, höra om vilka utbildningar som leder till arbete och så berättar Akram om sitt jobb som bussvärd.

  Programmen går att lyssna på via dator:

  https://play.acast.com/s/ludvikainfolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  Lyssna i telefonen

  Podden går också att lyssna på direkt i telefonen. Du hittar den i apparna Acast och Spotify samt inom kort hos Apple podcast. Gå in i valfri app och sök på Ludvikainfo.

  Fungerar det inte att lyssna på podcasten i din mobiltelefon? I vårt instruktionsbladWord hittar du den information du behöver.

  Flera avsnitt varje månad

  Håll utkik efter nästa podcast, det kommer flera avsnitt varje månad. Nya avsnitt kommer vanligtvis att publiceras på fredagar, men du väljer såklart själv när du vill lyssna på programmet.

  Hör av dig!

  Om du har tips och idéer om ämnen som du skulle vilja höra mer om så får du gärna höra av dig genom att skicka ett e-postmeddelande till podd@ludvika.se.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 14 dec 2020

  Uppdaterad: 14 dec 2020

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.