Nyhet

  Dags att söka krisstöd till särskilda behov i kulturlivet

  Nu har den första ansökningsomgången till krisstöden öppnat. Först ut är krisstödet till särskilda behov som har stängningsdatum i början på mars. Krisstödet vänder sig till kulturområdena scenkonst, musik och bildkonst, museer, litteratur med mera.

  Bidraget kan sökas av juridiska personer och enskilda näringsidkare som bedriver kulturverksamhet av professionell art, eller är väsentliga för kulturområdet och som har sina huvudsakliga intäkter ifrån kulturevenemang, eller bedriver främjande verksamhet inom kulturområdet.

  Bidraget kan också sökas av aktörer som bedriver amatörkulturell verksamhet eller nationella minoriteters kulturverksamhet om verksamheten bedöms ha nationell kulturpolitisk betydelse. Sökande ska vara verksam och registrerad i Sverige.

  Ansökningsperiod – krisstöd till särskilda behov

  Via länkarna kommer du direkt till bidragssidorna som gäller för respektive verksamhetsområde.

  Läs mer om vårens krisstöd på Kulturrådets sidalänk till annan webbplats.

  Läs också vår tidigare nyhet om krisstödet.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 09 feb 2021

  Uppdaterad: 09 feb 2021

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.