Nyhet

  Längst fram Lovisa Högman, Hanna Gustafsson och Klara Angberg. Dessutom, från vänster, Minna Smångs, projektledare på Ung Företagsamhet Dalarna, Leif Pettersson, kommunalråd, Gösta Bergström, ordförande för Företagarna, Erik Odens, näringslivschef, HåGe Persson, kommunalråd, samt Thomas Agneteg, regionchef för Ung Företagsamhet Dalarna.

  Längst fram Lovisa Högman, Hanna Gustafsson och Klara Angberg. Dessutom, från vänster, Minna Smångs, projektledare på Ung Företagsamhet Dalarna, Leif Pettersson, kommunalråd, Gösta Bergström, ordförande för Företagarna, Erik Odens, näringslivschef, HåGe Persson, kommunalråd, samt Thomas Agneteg, regionchef för Ung Företagsamhet Dalarna.

  UF-vinnare gratulerades

  Den påminde lite om en studentmottagning, prisutdelningen på gräsmattan utanför Mötesplats Näringsliv. Ludvikas och hela Dalarnas vinnare i Ung företagsamhet, Goda Mål UF, stod så klart i centrum.

  Lovisa Högman, Hanna Gustafsson och Klara Angberg har tagit fram boken Bli en vinnare i köket med Leksands IF.

  Under distriktsmästerskapen vann de alla fyra kategorier som de ställde upp i; Årets UF-företag, Årets vara, Årets tillväxtföretag och Årets hantverkare. Sedan tidigare hade de dessutom vunnit Årets affärsplan.

  SM nästa

  Priserna består sammanlagt av 15 000 kronor, samt så klart blommor och ära. Nu väntar SM i maj för Goda Mål UF.

  Ett stort grattis och lycka till, från oss på Ludvika kommun!

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 16 apr 2021

  Uppdaterad: 16 apr 2021

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.