Nyhet

  Tallrik med mat; fisk, potatis, grönsaker.

  Nu får de boende åter äta lunch på Ängsgårdens och Milans serveringar

  Under pandemin har serveringarna på Ängsgården och Milan varit stängda. Nu kommer serveringarna att öppna stegvis.

  Första steget sker den 3 maj då de boende på Ängsgården och Milan serveras lunch på sina respektive serveringar. Eftersom det fortfarande är stor smittspridning i samhället kommer vård- och omsorgsförvaltningen att göra en utvärdering för att se hur det fungerar innan de tar nästa steg. Rutiner har tagits fram utifrån folkhälsomyndighetens rekommendationer till befolkningen.

  Om allt går väl med lunchserveringen kommer förvaltningen i ett nästa steg börja servera middag och även öppna serveringarna för utifrån kommande matgäster. Planen är att de då även ska bli möjligt att genomföra olika gemensamma aktiviteter.

  Övriga boenden har under hela pandemin serverat mat i respektive matsal på varje avdelning. Här följer man fortsatt de rekommendationer som finns med till exempel hygien, hålla avstånd och inte äta i matsalen om man har symtom.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 29 apr 2021

  Uppdaterad: 29 apr 2021

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.