Nyhet

  Rökfri miljö

  Tobaksfria dagen

  Idag är det Tobaksfria dagen, WHO:s World No Tobacco Day. Den uppmärksammas den 31 maj varje år och syftar till att förebygga tobaks- och nikotinbruk. I år är temat ”Commit to Quit”, och syftar till att stödja de som vill sluta med tobak.

  Vill du sluta? Det finns bra stöd att få. Du gör en bra insats både för dig och andra när du slutar röka. Vill du ha stöd att sluta röka kan du ta kontakt med Sluta-Röka-Linjen 020-84 00 00 eller besöka slutarokalinjen.se, 1177 Vårdguiden eller 1177.se för kontaktuppgifter till vårdgivare för hjälp att sluta röka eller din vårdcentral eller företagshälsovård.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 31 maj 2021

  Uppdaterad: 31 maj 2021

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.