Nyhet

  Skolskjutsinformation!

  Här summerar vi en del av det som är bra att känna till om skolskjuts.

  Buss och tåg:

  Vänligen använd Dalatrafiks hemsida för att få aktuella tider för linjetrafiken. Där ser ni även ändringar och vi rekommenderar att ni använder Dalatrafiks app, så att ni får veta om det sker förseningar.

  För de elever i Grängesberg som ska till Lorensberga skola går det buss från järnvägsstationen.

  De elever som ska till Kyrkskolan ska som tidigare använda tåget. Om tåget är försenat så kommer en ersättningsbuss att ta eleverna till skolan, den kommer då till järnvägsstationen. Det kan dock bli en kortare väntetid innan den bussen kommer, men eleverna bör vara framme i tid till skolstart.

  Om det är stökigt, otrevligt eller något annat negativt sker under resorna, vänligen kontakta Dalatrafik och Ludvika kommuns skolskjutssamordnare på skolskjuts@ludvika.se eller 0240-86 114.

  Särskild skolskjuts (taxi):

  Schema för avgångstiderna finns på Mina sidor på Ludvika kommun, logga in med e-legitimation. Om det blir schemaändringar så kommer ni att få notifikationer om att nytt schema finns att hämta på samma ställe.

  Ni som av olika anledningar har lämnat schema på annat sätt kommer att få schema hem i brevlådan, det gäller även om förändringar sker.

  Glöm inte att avboka resan om den inte ska användas. Det gör ni på bokning@dalatrafik.se eller 0774-44 00 00.

  Kontakta oss

  Ludvika kommun
  info@ludvika.se
  0240-860 00

  Publicerad: 17 aug 2021

  Uppdaterad: 17 aug 2021

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.