Nyhet

Biltema invigdes på Lyviksberget

Solen lyste över Lyviksberget när Biltema på torsdagsmorgonen invigde sitt nya varuhus i Ludvika.

Den tidiga timmen till trots hade över hundra personer tagit sig till handelsområdet för att se bandklippningen och vara bland de första att kliva in i den 5 000 kvadratmeter stora butiken. En betydande etablering för Ludvika, som skapar ett 30-tal nya jobb och ökar attraktionskraften för hela kommunen.

Invigningstal

"Nu växer Ludvika ytterligare", konstaterade kommunstyrelsens ordförande Leif Pettersson, som invigningstalade tillsammans med Adelina Voci, vice vd Biltema Sverige. Med från kommunen var också kommunalrådet HåGe Persson och näringslivschef Erik Odens.

Adelina Voci och Leif Pettersson.

Adelina Voci och Leif Pettersson.

Adelina Voci, HåGe Persson, Erik Odens och Leif Pettersson.

Adelina Voci, HåGe Persson, Erik Odens och Leif Pettersson.

Kontakta oss

Ludvika kommun
info@ludvika.se
0240-860 00

Publicerad: 12 maj 2022

Uppdaterad: 12 maj 2022