Nyhet

Premiär för öppet hus på Mötesplats Näringsliv

Fler invånare, ökad sysselsättning och ett innovativt företag som lägger grunden för världens gröna energiomställning. Ja, det händer mycket spännande i Ludvika just nu.

Onsdag 6 december, klockan 14.00–16.00, bjuder vi in företagare och intresserad allmänhet till öppet hus på Mötesplats Näringsliv. Där ges chansen att över en kopp kaffe träffa näringslivsenheten, kommunrepresentanter, Företagarna, Unika Ludvika och andra företagare för att diskutera och ställa frågor om guldläget.

– Det är superviktigt att så många som möjligt känner sig delaktiga i den positiva tillväxten. Det vinner alla på, säger näringslivschef Erik Odens.

Ingen föranmälan

Bostäder, arenabygget, skola, vård och omsorg är exempel på några av de ämnen som vi tror kommer att diskuteras. Vill man prata om något annat går det självklart också bra.

Och det kanske vi inte behöver förtydliga, men givetvis är alla kommundelar lika viktiga i den här spännande resan. Ju fler företagare, föreningar och privatpersoner som krokar arm och är med oss på den – desto bättre kommer den att bli.

Och ni, ingen föranmälan behövs. Det är bara att dyka upp.

Hoppas att vi ses!

Under 2024 blir det från den 18 januari öppet hus varje torsdag, klockan 14.00–16.00.

Kontakta oss

Ludvika kommun
info@ludvika.se
0240-860 00

Publicerad: 04 dec 2023

Uppdaterad: 04 dec 2023