Nyhet

Ludvika kommun utsedd till bäst på ungas inflytande

Ludvika kommun är bäst i Sverige när det kommer till ungas inflytande. Det tycker Ungdomens nykterhetsförbund (UNF), som genomför en årlig kommunrankning.

Bland det vi erbjuder och jobbar med ingår fritidsgårdar, lovaktiviteter, skolavslutningsfesten Summerparty, möjlighet att söka pengar till projekt och forum för att lyfta barn- och ungdomsfrågor. Bara för att nämna några saker.

Ludvika kommun har prisats av UNF flera gånger tidigare, men vi blir lika glada varje gång! Barnen och ungdomarna är vår framtid och samtidigt ett av de målområden vi prioriterar för att nå visionen om att vara framtidens, tillväxtens och möjligheternas kommun.

Läs hela rapporten på unf.se/kommunrankningen-2023 Länk till annan webbplats..

Kontakta oss

Ludvika kommun
info@ludvika.se
0240-860 00

Publicerad: 29 maj 2024

Uppdaterad: 29 maj 2024