Nyhet

Hjälp oss förbättra gång- och cykelnätet

Med hjälp av vår interaktiva karta kan du komma med förslag.

Vi i Ludvika kommun jobbar för fullt med att ta fram ett åtgärdsprogram för våra gång- och cykelvägar. Vår interaktiva karta visar förslag på var vi vill förbättra belysningen och bygga nya vägar. Klicka på kartan för att se detaljer och lämna dina egna förslag!

Har du en favoritsträcka som behöver fixas? Lägg till den på kartan! Du kan också "gilla" våra förslag eller lämna en kommentar. Dina idéer är viktiga för oss och hjälper till att forma vårt slutgiltiga program.

Träffa oss

Du kan också träffa oss på biblioteket i Ludvika 27 juni klockan 16–18.

Tillsammans gör vi Ludvika bättre och säkrare!

Här nedanför kan du endera klicka dig fram till vår interaktiva karta eller fylla i vår enkät:

Kartan

Formulär

Kontakta oss

Ludvika kommun
info@ludvika.se
0240-860 00

Publicerad: 12 jun 2024

Uppdaterad: 17 jun 2024