Informationsmaterial – coronavirus/covid-19

Här kan du hämta informationsmaterial om coronavirus/covid-19 .

Affisch Region Dalarna

Håll avstånd

Region Dalarna har tagit fram affischer som kan skrivas ut på temat: Håll avstånd – med omtanke om varandra – finns på svenska, engelska, arabiska och somaliska.

Informationsmaterial om covid-19 på svenska och andra språk

Det här kan du som besökare göra för att förebygga smittspridning av covid-19

Folkhälsomyndigheten har tagit fram affischer med budskapet "Det här kan du som besökare göra för att förebygga smittspridning av covid-19 " Affischen finns på flera språk på sidan Det här kan du som besökare göra för att förebygga smittspridning av covid-19 (affisch) — Folkhälsomyndigheten (folkhalsomyndigheten.se) Länk till annan webbplats.

Affisch: Det här kan du som besökare göra

Skydda dig själv och andra från smittspridning

En allmänt förebyggande åtgärd mot luftvägsinfektioner är att undvika att röra vid ansiktet eller ögon samt att undvika nära kontakt med sjuka människor. Stanna hemma när du är sjuk för att undvika att smitta människor på bussen, ditt arbete eller där du är nära andra.

Barn, unga och föräldrar

Krisinformation.se har samlat information och länkar som riktar sig till barn och föräldrar. Det handlar om tips och råd om hur man kan hantera oro, hur man får vardagsrutinerna att fungera och hur man kan prata med barn om coronaviruset.

På Folkhälsomyndighetens sida finns mer material att hämta riktat till barn och unga, se Om coronaviruset – för dig som är barn eller ungdom Länk till annan webbplats.

Kontakta oss

Ludvika kommun
info@ludvika.se
0240-860 00

Sidan uppdaterades: