Anmäl aktivitet till höstlov 2022

Vi vill erbjuda kommunens unga ett fartfyllt lov! Hjälp oss att fylla årets program med aktiviteter!

Vill din förening/organisation eller studieförbund vara med i höstlovsprogrammet 2022. Under lovet har ni möjlighet att erbjuda en eller flera aktiviteter för kommunens barn och unga.

Kom ihåg att skapa förutsättningar för god handhygien.

Ludvika kommun sammanställer alla aktiviteter i ett program som kommer publiceras digitalt på ludvika.se/lov. Länk till programmet kommer spridas till allmänheten via kommunens Facebook samt till elever och vårdnadshavare via skolornas läroplattformar.

Ni anmäler er aktivitet till det digitala programmet genom att fylla i formuläret nedan.

Anmäl er aktivitet senast den 30 september för att vara med i höstlovsprogrammet på ludvika.se/lov.

Aktiviteten riktar sig till barn/ungdomar i ålder: * (obligatorisk)
Aktiviteten riktar sig till barn/ungdomar i ålder:

Behövs föräldramedverkan/annat stöd: * (obligatorisk)
Behövs föräldramedverkan/annat stöd:

Förkunskaper * (obligatorisk)

Föranmälan krävs: * (obligatorisk)
Föranmälan krävs:

Bidrag för kulturarrangemang

Som kulturförening finns möjlighet att söka ett särskilt bidrag för kulturarrangemang. Ansök via Föreningsbidrag – Bidrag för kulturarrangemang - Ludvika kommun Länk till annan webbplats.

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen
kultur.samhallsutveckling@ludvika.se