Anmäl aktivitet till sommarlov 2021

Vi vill erbjuda kommunens unga ett fartfyllt sommarlov! Hjälp oss att fylla årets sommarsida med aktiviteter!

Vill din förening vara med och visa er aktivitet på Ludvika kommuns hemsida i sommar? Skicka in er anmälan!

Viktigt att tänka på:

• Erbjud i första hand utomhusaktiviteter.
    • Ta inte emot för många deltagare per aktivitet (erbjud hellre fler tillfällen med förre deltagare).
    • Skapa förutsättningar för god hygien.
    • Aktiviteter ska följa folkhälsomyndighetens rekommendationer och allmänna råd.
    • Vi ser gärna att aktiviteterna främjar integration, motverka segregation och skapar nya kontaktytor mellan barn och unga med olika social bakgrund.

När sidan blir publicerad får den adressen ludvika.se/lov och den kommer att spridas till allmänheten via kommunens Facebook samt till elever och vårdnadshavare via skolornas läroplattformar.

Ni anmäler er aktivitet genom att fylla i formuläret nedan.

Anmälan om sommarlovsaktiviteter 2021

Information som tid, plats, om det behövs föräldramedverkan med mera behöver finnas på er egen sida

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen
    kultur.samhallsutveckling@ludvika.se