Anmäl aktivitet till sportlov 2020

Vi vill erbjuda kommunens unga ett fartfyllt sportlov! Hjälp oss att fylla årets program med aktiviteter!

Vill din förening/organisation eller studieförbund vara med i sportlovsprogrammet 2020? Under sportlovet (vecka 9) har ni möjlighet att erbjuda olika aktiviteter för barn och unga. Ludvika kommun sammanställer och delar ut programmet till alla grundskoleelever i kommunen. Aktiviteterna publiceras även på ludvika.se. För att vara med i sportlovsprogrammet, fyll i formuläret nedan så sammanställer vi era uppgifter. Du kan skicka in uppgifter till och med 20 januari 2020. Tack!

Aktiviteten riktar sig till barn/ungdomar i ålder:

Behövs föräldramedverkan/annat stöd:

Föranmälan krävs: