Anmäl aktivitet till sportlov 2021

Vi vill erbjuda kommunens unga ett fartfyllt sportlov! Hjälp oss att fylla årets program med aktiviteter!

Vill din förening/organisation eller studieförbund vara med i sportlovsprogrammet 2021?

Trots det rådande läget har vi förhoppningen att kunna erbjuda kommunens unga ett roligt sportlov! Om vi är många som hjälps åt att planera anpassade aktiviteter kommer vi säkert få ihop ett bra lovprogram.

Under sportlovet (vecka 9) har ni möjlighet att erbjuda en eller flera aktiviteter för kommunens barn och unga.

Viktigt att tänka på:

• Erbjud i första hand utomhusaktiviteter.
    • Ta inte emot för många deltagare per aktivitet (erbjud hellre fler tillfällen med förre deltagare).
    • Skapa förutsättningar för god hygien.

Ludvika kommun sammanställer alla aktiviteter i ett program som kommer publiceras digitalt på ludvika.se. Länk till programmet kommer spridas till allmänheten via kommunens Facebook samt till elever och vårdnadshavare via skolornas läroplattformar.

Ni anmäler er aktivitet till programbladet genom att fylla i formuläret nedan.
    Sista datum att anmäla er aktivitet är måndagen den 1 februari.

Aktiviteten riktar sig till barn/ungdomar i ålder:

Behövs föräldramedverkan/annat stöd:

Föranmälan krävs: