Anmäl aktivitet till sportlov 2023

Vi vill erbjuda kommunens unga ett fartfyllt lov! Hjälp oss att fylla årets program med aktiviteter!

Vill din förening/organisation eller studieförbund vara med i sportlovsprogrammet 2023. Under lovet har ni möjlighet att erbjuda en eller flera aktiviteter för kommunens barn och unga.

Kom ihåg att skapa förutsättningar för god handhygien.

Ludvika kommun sammanställer alla aktiviteter i ett program som kommer publiceras digitalt på ludvika.se/lov. Länk till programmet kommer spridas till allmänheten via kommunens Facebook samt till elever och vårdnadshavare via skolornas läroplattformar.

Ni anmäler er aktivitet till det digitala programmet genom att fylla i formuläret nedan.

Anmäl er aktivitet senast den 31 januari för att vara med i sportlovsprogrammet på ludvika.se/lov.

Aktiviteten riktar sig till barn/ungdomar i ålder: * (obligatorisk)
Aktiviteten riktar sig till barn/ungdomar i ålder:

Behövs föräldramedverkan/annat stöd: * (obligatorisk)
Behövs föräldramedverkan/annat stöd:

Förkunskaper * (obligatorisk)

Föranmälan krävs: * (obligatorisk)
Föranmälan krävs:

Ansökan om bidrag

Det finns möjlighet att söka bidrag för mindre omkostnader i samband med er aktivitet, som material, hyror och liknande utgifter upp till 1500 kronor. Beskriv i formuläret vad ni ska använda bidraget till samt summan ni ansöker om.

Det finns även möjlighet att söka ett särskilt bidrag för kulturarrangemang (mer än 1500 kronor). Ansök via Föreningsbidrag – Bidrag för kulturarrangemang - Ludvika kommun Länk till annan webbplats.

Det går bara att söka ett av bidragen för er aktivitet, antingen i formuläret ovan eller via länken för kulturarrangemang.

Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen
kultur.samhallsutveckling@ludvika.se