ABB-arena

  Det här gäller under coronapandemin för idrottshallar, simhallar och ishall


  • Ludvikabadet och Grängesbadet är stängda för allmänheten tills vidare. Baden är öppna för skolundervisning och föreningsverksamhet.
  • Årskort, halvårskort eller klippkort. Alla gäster som har någon form av träningskort får möjlighet att förlänga giltighetstiden på sitt träningskort. Möjligheten gäller i nuläget till den 30 juni 2021.
  • Ludvika sporthall, Grängesbadet, Grängesvallen, idrottshallar, ishall. Från 8 februari öppnas vissa lokaler och aktiviteter för barn och unga födda 2002 eller senare.
  • För samtliga idrottshallar i Ludvika kommun gäller den nya pandemilagen med max 1 person per 10 m² per lokal. Skyltning om maxantal anslås till varje begränsat utrymme.
  • Läktarna i Sporthallens a-hall, Lorensbergahallen, Parkhallen och ishallen är stängda för åskådare.
  • Ishallen på ABB Arena är stängt för allmänheten tills vidare. Det omfattar ishallen och samtliga omklädningsrum. Ishallen kan bokas av föreningar och för skolundervisning. Konstgräsplanen är öppen för träning.
  • Omklädningsrummen vid Grängesvallen stängda.
  • Kontakta bokningscentralen för bokning eller mer information om respektive lokal, 0240-868 80 eller boka@ludvika.se.
  • Vi uppmanar alla att använda utomhusanläggningar och friluftsområden i närområdet.

  Vid ABB Arena finns det flera anläggningar för olika sporter.

  Ishallen vid Hillängens Idrottsplats. Här finns en fullstor ishockeyhall med 6 stycken omklädningsrum. En kiosk som hålls öppen av klubbarna när de har aktiviteter.Tider för allmänhetens åkning.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  Det finns tre fotbollsplaner. Två gräsklädda planer och en konstgräsplan. Samtliga fotbollsplaner har måtten 65x105 meter. Planerna används främst för fotboll och friidrott.

  Vid planen med huvudläktaren finns allvädersbanor (2013), längdhoppsgrop med mera för friidrott. Standarden gör att det går att arrangera både nationella och internationella tävlingar. I huvudläktaren finns en kiosk som hålls öppen av klubbarna när det är aktiviteter.

  Vid fotbollsplanerna/friidrotten finns det 4 stycken omklädningsrum.

  Bokning av tider kan göras på bokningssidan.

  Det finns även 4 stycken boulebanor inom området. Dessa banor sköts och bokas av PRO och SPF.


  Inne i ishallen går det även att spela curling.

  Kontakta oss

  Kultur- och samhällsutvecklingsförvaltningen
  kultur.samhallsutveckling@ludvika.se
  0240-860 00

  Sidan uppdaterades:

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.