På ludvika.se använder vi cookies för att förbättra din upplevelse av webbplatsen. Läs mer om hur du kan hantera cookies.

Du är här:

Ludvika Gårds förskola

Ludvika gård förskola, Ludvika kommun.

Ludvika Gårds förskola öppnades 1969 och är kommunens äldsta. Vi tillhör Lorensberga skolområde. Förskolan består av tre avdelningar, två småbarnsavdelningar 1-3 år och en syskonavdelning 4-5 år. På förskolan arbetar 12 pedagoger samt vår modersmålsstödjare och resursarbetare.

Förskolan är belägen i ett mångkulturellt område med både villor och hyreshus. I vår direkta närhet har vi Högberget med skog och natur.

Vill du veta mer? Vi tar gärna emot frågor och funderingar. Välkommen att ringa eller besöka oss på förskolan.

Nytt schema?

Kanske behöver du byta tider för ditt barn på förskolan. Logga gärna in med e-legitimation och skriv i schemat digitalt! Länk till Barnomsorgswebben finns här nedanför, i den blå rutan.

Unikum är viktigt

Vi använder oss av Unikum för att planera och dokumentera. Det är viktigt (och roligt) att ni föräldrar tittar där. Vill du veta mer om hur man loggar in med e-legitimation? Prata med personalen på din avdelning! Länk till Unikum finns här nedanför, i den blå rutan. Man kan också ha det som app i sin telefon eller surfplatta.

Ludvika kommun, 771 82 Ludvika

Telefon: 0240-860 00
SSC3N2.sitevision-cloud.net · 21/07 21:14:46