Unikum

  I Unikum skriver personalen bland annat omdömen om barn och elever som ligger till grund för utvecklingssamtalen. Här samverkar även personal, vårdnadshavare och elever.

  Unikum

  När du klickar på länken "Logga in på Ludvika kommuns inloggningssida för Unikum" längst ner på sidan väljer du vilken av dessa roller du ska logga in som. 

  • Vårdnadshavare
   Välj BankID/Mobilt BankID, Telia eller E-medborgarkonto
  • Elev i åk F-9
   Välj Edukonto (Google)
  • Personal
   Välj Edukonto (Google) eller AD-inloggning och därefter Enkel AD-inloggning.
   För vissa funktioner krävs säker inloggning. Då väljer du AD-inloggning och därefter Yubikey, Feitian K9 eller Authify login.

  Unikum-appen

  Om du använder Unikum-appen på din mobiltelefon eller surfplatta ska du gå till "Andra sätt att logga in" och välja Ludvika kommun. Du ska även då välja vilken av ovanstående roller du ska logga in som. Nästa gång du öppnar appen ligger Ludvika kommun förvalt.

  Personuppgifter och avdelnings-, klass- och grupptillhörigheter för barn och elever i förskola och grundskola hämtas från vårt verksamhetssystem Procapita. Kontakta handläggaren för förskolan/skolan om du upptäcker några fel.

  OBS! Under sommarlovet hämtas inga nya uppgifter om barn, elever och personal förrän i samband med skolstart. Det gäller både för förskolan och grundskolan.

  Sidan uppdaterades: 2019-11-01

  På www.ludvika.se använder vi cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies.